GRATIS VERZENDING NEDERLAND VANAF €70,-
LEVERING 3-4 WERKDAGEN NEDERLAND NA BESTELLING/BUITENLAND 7-8 WERKDAGEN
CADEAUVERPAKKING
Discount 25-50%
 • Nederlands
 • Klachten afhandeling

  Klachten afhandeling

   

   

  Het herroepingsrecht

   

  U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen dit geldt alleen voor producten die niet zijn handgemaakt en niet voor op maat handgemaakte produkten (kralen-armbanden).

  Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. 

  Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected].
  Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.
  Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie.
  Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

  Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Dit geldt alleen voor niet handgemaakt produkten.

   

  Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail met inbegrip van het retourformulier te sturen via [email protected] 
  Binnen uiterlijk 14 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen dit geldt alleen voor de producten die niet handgemaakt zijn.

   

  Terugbetaling

   

  In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug dit geldt alleen voor produkten die niet zijn handgemaakt en niet voor produkten die zijn handgemaakt. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

   

  U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

   U kunt hier het wettelijk vastgestelde modelretourformulier downloaden.

   

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »